Comenzi si informatii la +40774973409 de Luni-Vineri intre orele 08:30 - 17:00

Promotie

5% EXTRA Discount pentru oricare 4 produse achizitionate pe o singura comanda!

Comanda piese auto online si economiseste-ti timpul, eforturile si energia

Comanda piese auto online si economiseste-ti timpul, eforturile si energia

Madalina Marian |

De ce majoritatea proprietarilor de masini comanda piese auto online in ziua de azi? Deoarece e mai simplu, mai confortabil si nu presupune atat de mult efort si timp pierdut. In plus, coletul iti vine direct acasa sau la adresa unde doresti, livrarea se face rapid si energia ta nu este deloc afectata. Cel putin comandand de la noi de pe site aceste beneficii le vei avea.

Ce presupune a comanda piese auto online?

A face cumparaturi online pentru piese auto si accesorii de care ai nevoie tu in garajul sau atelierul tau sau pentru produse cu care sa te duci la service pentru a-ti fi instalate sau schimbate este o alegere inteleapta. De ce? Pentru ca-ti va fi mai usor sa vezi ce comanzi, vei putea gasi informatii pentru articolele de interes, impreuna cu recenzii si pretul exact pentru fiecare.

In plus, preturile si livrarea, felul in care se face plata si varietatea accesoriilor sunt o adevarata comoara pentru tine. Nu prea ai chef sa mergi fizic sa cauti tot felul de lucruri pentru masina ta? Nu ai nici energia si nici timpul la indemana pentru a face asta? Stiai ca o comanda piese auto online poate fi si mai accesibila ca pret total?

Deoarece vei lua mai multe lucruri din acelasi loc, este posibil sa ti se faca si reduceri sau discounturi. Ori, pur si simplu, luate la un loc iti vei da seama ca totul face mult mai putin decat daca le-ai fi luat fizic de undeva. Si deseori, daca ai o comanda mare - se poate ca transportul si livrarea sa fie facute in mod gratuit. Deja suna cat se poate de uimitor, nu-i asa?

De ce cumpararea de accesorii auto online este o decizie smart?

  • Comoditate si accesibilitate. Unele dintre cele mai mari avantaje ale achizitionarii de piese auto sau articole auto online se refera la comoditate si accesibilitate. Intrand online pe site vei avea acces la o gama super extinsa de produse pe care nu le poti gasi in magazinele locale. Vei economisi timp si energie pretioase prin faptul ca vei cumpara totul din confortul casei tale, oricand iti doresti tu. Nu va trebui sa astepti zile intregi sau luni de zile pentru a-ti fi livrate lucrurile de care ai nevoie.
  • Preturi competitive. La noi pe site vei gasi preturi mici pentru fiecare accesoriu care te intereseaza. Avem chiar si o promotie atractiva pentru fiecare client al nostru - 5% extra discount la 4 articole cumparate pe aceeasi comanda. In plus, oferim si transport gratuit la EasyBox sau la adresa pentru comenzile de peste 399,99 lei.
  • Consiliere din partea expertilor si sfaturi personalizate. Iti dedicam timpul si expertiza noastra pentru a gasi solutiile potrivite nevoilor tale. La noi, poti beneficia de consultanta personalizata si suport tehnic de incredere. Ai nevoie de montare husa volan piele cu snur dar nu stii unde sa gasesti un asemenea produs? Gasesti tot la noi.
  • Politica de retur bazata pe satisfactia clientilor. La noi ai dreptul de a returna in termen de 14 zile calendaristice de la data facturii produsele pe care nu le mai doresti. Pentru detalii suplimentare referitoare la politica de retur vei gasi citind mai multe la pagina dedicata acestui serviciu pe care il punem la dispozitie.

Tu ai nevoie de piese auto si accesorii pentru masina ta? Comanda-le cu incredere de la noi. Te asteptam pe site!

 

 

 

 

Cere oferta